Első cégünk a Filmes munkabiztonság területén 2005-töl Bt. ként üzemelt amit 2007-től a HSA-Film Kft váltott fel. Munkabiztonsági szaktanácsadással, kockázatelemzéssel, kockázatértékeléssel, és építési biztonsági koordinációval foglalkozunk.
A filmgyártás területén egyre több producer és gyártásvezető látta át, hogy nem csak a törvényi előírások miatt érdemes igénybe venni szolgáltatásunkat.
Bizonyítható, hogy az elmúlt pár évben azokban a filmekben ahol mi végeztük a kockázatértékelést és a forgatás biztonsági ellenőrzéseit, minimális számban fordult elő baleset vagy sérülés, szemben azokkal a filmekkel ahol elmulasztották a törvényben is előírt munkabiztonsági szaktanácsadó alkalmazását. Mára több mint 100 külföldi és hazai filmben és reklámfilmben bizonyítottuk hozzáértésünket, minden megrendelőnk megelégedésére.
Referencia munkáink külön menüpontban elérhetőek.
Én személy szerint több mint 30 évet töltöttem a filmgyártás különböző területein, ezért elég tág a rálátásom a szakmán belül előfordulható munkabiztonsági problémákra. Az elmúlt években komoly szakmai tapasztalatokra tettem szert olyan külföldről ideérkező biztonsági szakemberektől, mint például:

- Yates Douglas a Twentieth Century Fox biztonsági főnöke (Eragon),

- John Clements a Sony Pictures biztonsági embere (The Company),

- Jeff Egan a Turner biztonsági managere (Amusement) vagy

- Mick Hurrell a JHA safe T biztonsági szakértője.(Robin Hood I.).

- Mark Chambers “UNIVERSAL” stúdió safety managere (HELLBOY II)

Ezt a tudást adom át folyamatosan kollegáimnak, hogy minél hatékonyabban tudjuk ellátni ezt a szép, de nehéz feladatot.

Nagyon jó kapcsolataink vannak azokkal a „társ” cégekkel, akik valamilyen formában kapcsolódnak a munkabiztonság területéhez és szintén a filmiparban dolgoznak.

Ezek külön elérési helyen megtalálhatók a linkek menüpontban.